Een frisse start

Gepubliceerd op 9 april 2024 om 14:01

Welkom aan mijn nieuwe en oude volgers ! Ik zit op dit moment in een nieuwe fase vol ontdekking en veranderingen! Als je me al een tijdje volgt, heb je misschien gemerkt dat ik oude wegen heb afgesloten: zoals mijn blog (op blogger), mijn oude website (op wordpress) en zelfs mijn oude Instagram-account (Amifan01) zijn achtergelaten om ruimte te maken voor vernieuwing. En terwijl ik deze nieuwe koers vaar, is een van mijn eerste stappen het heroverwegen van mijn haakpatronen.

Voor diegenen die me kennen, weten jullie dat ik in het verleden een overvloed aan haakpatronen heb gedeeld, van schattige amigurumi's tot geinige accessoires. Nu ik me echter concentreer op deze nieuwe fase van Yummigurumi, is het tijd om een kritische blik te werpen op mijn bestaande patronen, en te beslissen welke ik zal upgraden naar mijn nieuwe format, en welke ik met een nostalgische knipoog in hun oorspronkelijke vorm zal behouden, alleen beschikbaar op het platform Ravelry.

Dus, laten we eens kijken naar mijn strategie voor het omzetten van deze patronen:

Het nieuwe format

Mijn nieuwe format voor haakpatronen bij Yummigurumi zal zich kenmerken door heldere, beknopte instructies, prachtig vormgegeven, met afbeeldingen en een moderne presentatie die mijn unieke stijl weerspiegelt. Ik wil ervoor zorgen dat elk patroon dat ik presenteer niet alleen leuk is om te maken, maar ook gemakkelijk te begrijpen is voor haakliefhebbers van alle niveaus.

Keuzes maken

Met ruim 130 patronen (wow!) in mijn archief, is het tijd om keuzes te maken. Ik zal die patronen selecteren die het beste passen bij mijn nieuwe visie en die het meeste potentieel hebben om te schitteren in mijn nieuwe format. Deze patronen zullen een grondige revisie ondergaan, met bijgewerkte instructies, waar mogelijk nieuwe afbeeldingen en zelfs een paar extraatjes om ze nog specialer te maken. Ze moeten vooral een Yummy sfeer uitstralen en ik moet er blij van worden om ze met jullie te delen. 

De nostalgische hoek

Hoewel ik veel patronen naar mijn nieuwe format zal brengen, heb ik ook besloten om een aantal van mijn oudere patronen in hun oorspronkelijke vorm te behouden. Deze patronen hebben een speciale plaats in mijn hart en ik wil ze bewaren voor degenen die al lang fan zijn van AmiFan patronen. Deze patronen zullen beschikbaar blijven op het platform Ravelry, als een eerbetoon aan mijn verleden en een knipoog naar waar ik vandaan kom. En ik zal in het nostalgie hoekje plaats maken op mijn website voor een directe download link.

Met deze aanpak hoop ik een fris en vernieuwend aanbod van haakpatronen te creëren dat past bij mijn nieuwe koers bij Yummigurumi.

April is voor mij een maand van ontdekken en veranderen en ik ben er klaar voor om deze reis met jullie te maken. Blijf me volgen terwijl ik nieuwe creaties onthul, oude favorieten koester, en mijn haakavontuur voortzet!

 

Lieve groet,

Yvette (Yummigurumi)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.