Stapje voor stapje | yummigurumi

Gepubliceerd op 28 juni 2024 om 10:38

Het is ongelooflijk hoe snel mijn hobby aan het groeien is! Wat ooit begon als een simpele bezigheid in mijn vrije tijd, begint nu echt professionele vormen aan te nemen. En het nieuwste bewijs hiervan? Mijn gloednieuwe visitekaartjes!

Ik besloot dat het tijd was om een stapje verder te gaan en visitekaartjes te laten drukken. Na wat brainstormen en ontwerpen, hield ik het uiteindelijke resultaat trots in mijn handen. En ik moet zeggen, ze zijn echt fantastisch geworden! De kaarten zien er niet alleen professioneel uit, maar ze passen ook perfect bij mijn stijl en de uitstraling van mijn website.

Het leukste moment kwam echter toen ik het ontwerp aan mijn ouders liet zien. Vol enthousiasme presenteerde ik mijn nieuwe kaartjes en tot mijn verrassing haalden zij een prachtig houten doosje uit een lade. Het was precies het perfecte doosje om mijn kaartjes in te bewaren en mee te nemen. Hoe mooi en attent!

Met mijn nieuwe visitekaartjes in het prachtige houten doosje, kan ik niet wachten om ze uit te delen bij de workshop die ik volgende week weer ga geven. Het voelt alsof alles samenkomt en het plaatje compleet is.

Workshops, interesse?

En nu komt het leukste deel: mijn workshops! Heb jij interesse in een workshop bij jou in de buurt? Laat het me weten! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe plekken en mensen om mijn passie mee te delen. Neem contact met me op, en ik kom binnenkort met een leuk idee naar je toe.

Bedankt voor het lezen en tot snel bij een van mijn workshops!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.