Welkom op mijn haakblog!
Hier vind je het laatste haaknieuws, handige haaktips, eerlijke reviews en updates over de leukste events. Daarnaast delen ik persoonlijke yummigurumi verhalen  over het maken van deze site en starten met een webshop. En tot slot leuke vrolijke avonturen van onze gehaakte vrienden. Of je nu een doorgewinterde haker bent of net begint, hier is altijd iets leuks en inspirerends te ontdekken. Ga mee in de kleurrijke wereld van haken en laat je inspireren!

Avonturen

Welkom op onze avonturenblog! Wij zijn Olive, Puck, Lola en draakje Yummi. Hier vertellen we je alles over onze leuke belevenissen.

Lees meer >>>

Haaktips

Zoek je haaktips voor het haken van amigurumi? Twijfel je welke garens je het beste kan kiezen of andere materialen? Hier vind je mijn ervaringen.

Lees meer >>>

Reviews en nieuws

Op de review pagina vind je uitgebreide recensies van de (nieuwste) haakboeken, patronen en ontwerpers, bezoekjes aan wolwinkels, het testen verschillende garens en brengen verslag uit van verschillende beurzen.

Lees meer >>>

Gratis patronen | inspiratie

Hier deel ik met veel plezier mijn favoriete vertalingen en unieke patronen, die gewoon te leuk zijn om voor mezelf te houden. Het kan een leuke vertaling zijn die ik met toestemming heb mogen delen. Of een link met inspiratie. Maar ook mijn eigen ontwerpen, die snel en gemakkelijk zijn om te haken kan je hier terug vinden en niet zijn omgezet in pdf.  Lees meer >>>

Yummigurumi

Mijn blog met verhalen over mijn website, mijn keuzes en persoonlijke verhalen.

Lees meer >>>