Welkom op dit creatieve hoekje van het internet! Hier deel ik met veel plezier mijn favoriete vertalingen en unieke patronen, die gewoon te leuk zijn om voor mezelf te houden. Het kan een leuke vertaling zijn die ik met toestemming heb mogen delen. Of een link met inspiratie. Maar ook mijn eigen ontwerpen, die snel en gemakkelijk zijn om te haken kan je hier terug vinden.

Wil je liever downloads in pdf? Kijk dan hier. (Alles wat hier staat is. NIET in pdf omgezet.)

Bommel de Beer | gratis haakpatroon

Welkom bij mijn vernieuwde haakpatroon voor schattige kleine beertjes! Dit patroon, oorspronkelijk gepubliceerd in 2020, is nu opnieuw gehaakt, door mijzelf getest en uitgebracht. Het blijft een tijdloze favoriet voor zowel beginners als ervaren haakliefhebbers. Ben je op zoek naar een leuk en eenvoudig project om mee te starten? Dan is deze beer perfect voor jou. Met eindeloze variatiemogelijkheden kun je elk beertje uniek maken. Veel haakplezier!

Lees meer »

Babbel het konijn

Heb jij dit schattige haakproject al geprobeerd? Ik inmiddels al meerdere keren, en het blijft leuk om te doen. Het patroon is van Maya Does Crochet, een getalenteerde haakster en ontwerper van prachtige amigurumi. In 2019 kreeg ik al toestemming om een Nederlandse vertaling te delen, en recent opnieuw. Dus nu kan ik jullie er weer blij mee maken!

Lees meer »

Inspiratie voor Pasen

Nog vijftien dagen en dan is het alweer pasen. Dus als je nog geen lente gevoel in huis hebt gehaald heb ik hier voor je een paar snelle projecten. Het zijn gratis haakpatroonjes om een echt lente gevoel te krijgen. 

Lees meer »