Heb jij zelf een blog of een leuk patroon? En vind je het leuk dat ik er aandacht aan besteed door een review? Laat dan een verzoekje achter via het contactformulier. Wie weet komt ik binnenkort bij jou digitaal op bezoek. Soms bezoek ik iemand ongepland (rondneuzen) maar ik vraag altijd je toestemming voor ik een review plaats.

Snuggle beestjes van Just Kimberley | Review

Als fervente haakliefhebber ken ik de patronen van Just Kimberly al een tijdje via Instagram en diverse beurzen. Misschien ken jij haar van het boek Haken met Sam en Julia (het muizenhuis) of Gordeldieren haken. Haar ontwerpen zijn altijd zo verfrissend en creatief, maar helaas vind ik niet altijd de tijd om ze ook zelf te haken.  Toch besloot ik onlangs dat het eens tijd was om een van haar patronen op te pakken.

Lees meer »

12 dagen in Japan | review

12 Dagen in Japan, dit was een Japanse Advent kalender vol verrassingen van amilishly. Graag deel ik vandaag mijn ervaring met een unieke adventskalender die me 12 dagen lang in de Japanse sfeer heeft ondergedompeld. Deze speciale kalender, gevuld met prachtige steekmarkeerders, bracht elke dag een glimlach op mijn gezicht.

Lees meer »