12 dagen in Japan | review

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 10:45

12 Dagen in Japan, dit was een Japanse Advent kalender vol verrassingen van amilishlyGraag deel ik vandaag mijn ervaring met een unieke adventskalender die me 12 dagen lang in de Japanse sfeer heeft ondergedompeld. Deze speciale kalender, gevuld met prachtige steekmarkeerders, bracht elke dag een glimlach op mijn gezicht.

Dagelijkse verrassing 

Elke dag opende ik een nieuw pakje en elk van deze pakjes bevatte een Japan-gerelateerde steekmarkeerder. De variatie was verbluffend, met thema’s die zowel kawaii, anime, cultuur als natuur omvatten.
Hier zijn enkele hoogtepunten:

1. Kawaii: Schattige en lieve ontwerpen zoals miniatuur panda en het populaire figuurtje Hello Kitty.
2. Anime: Markeerders met iconische figuren uit populaire anime zoals Totoro en Sailor Moon.
3. Cultuur: Traditionele symbolen zoals de Maneki-neko (gelukskat) en geisha-figuurtje
4. Natuur: Prachtige kersenbloesem 🌸 en kraanvogels die de serene Japanse landschappen weerspiegelden.

Het was werkelijk een feest om elke dag een nieuw stukje van Japan te ontdekken, verpakt in een klein en schattig stekenmarkeerder.

Extra VERRASSINGen

Naast de steekmarkeerders waren er ook een aantal fantastische extra’s die de ervaring compleet maakten:

- Een handige ring voor de markeerders: Deze ring houdt alle markeerders georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar.
- Een zakje in onmiskenbare Japanse stijl van hobbybags: Versierd met prachtige kersenbloesem, perfect om mijn ring met markeerders in op te bergen.
- Japans snoepgoed van Most Cutest: Een zoete traktatie die me een stukje Japanse cultuur liet proeven.
- Leuke eetstokjes: Deze inspireren me om binnenkort een sushi-avond te organiseren.

een potlood met koi karpers: vrolijke potloden altijd welkom.

- een gelukskatje: voor extra geluk, die kan iedereen wel gebruiken 

Een dankbare terugblik

Deze 12 dagen voor de zomer waren echt geweldig, dankzij de prachtige markeerders en extra verrassingen. Mijn haak en breiwerkjes zijn nu versierd met Japanse accenten en mijn voorraad is mooi aangevuld. Elke dag bracht een glimlach op mijn gezicht en een stukje Japan in mijn huis.

Nu ga ik verder breien aan - hoe toepasselijk- de nieuwste sjaal van Alexa (amilishly) omringd door mijn nieuwe markeerders. Bedankt voor deze heerlijke dagen!


Rating: 5 sterren
2 stemmen

Deze review is volledig mijn eigen mening. Ik heb geen opdracht gekregen en deel dit puur omdat ik het leuk vind om mijn ervaringen met jullie te delen. Dit is hoe ik het patroon heb ervaren, zonder aanpassingen, zonder feedback. Voel je vrij om je eigen mening te vormen en feedback te geven door het geven van sterren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.