Puff het konijn

Puff het konijn (NL)

Vliegtuigjes

Vliegtuigjes (NL)

Mini Kerstboom

Lampjes slinger (NL)

Konijntjes

Konijntjes desktop buddy

Mini Kerstboom

Mini Kerstboom (NL)

Donuts

Donuts (NL)

volgt

Ontdek mijn Nostalgie hoekje!

 

Mijn Nostalgie hoekje is een speciale plek op deze website waar ik mijn meest geliefde (oudere) haakpatronen deel. Hier bij Yummigurumi houd ik van vernieuwing, maar ik koester ook mijn roots. In het Nostalgie Hoekje vind je een selectie van mijn oudere haakpatronen in hun originele vorm, klaar om te downloaden en te haken zoals je gewend bent.

 

Of je nu een oude favoriet wilt herbeleven of op zoek bent naar een stukje Yummigurumi-geschiedenis, het Nostalgie Hoekje is de plek waar je moet zijn. Dus kijk lekker rond en laat je inspireren en haak met mij mee op een reis door de tijd. Ik kan niet wachten om samen herinneringen op te halen en jullie varianten  op mijn creaties te ontdekken!

Populaire patronen van Ravelry 

Ik heb alvast enkele populaire patronen hier voor je klaargezet. Binnenkort worden sommige van deze patronen bijgewerkt naar een frisse lay-out, waardoor ze hier zullen verdwijnen en je ze elders bovenaan de pagina zult vinden. Bovendien zullen enkele van deze patronen binnenkort beschikbaar zijn als bundel, die je dan kunt vinden op de bundelpagina. Meer informatie hierover volgt later.

Alle patronen zijn zoals gebruikelijk bij mijn patronen zorgvuldig getest en gecontroleerd door mijn team van testers. Alleen de vormgeving en verwijzingen naar de websites is verouderd.