Gratis haakpatronen

Puff het konijn

Puff het konijn (NL)

Vliegtuigjes

Vliegtuigjes (NL)

Konijntjes

Konijntjes desktop buddy

vrolijke vogeltjes | haakbundel

Bundel 2 Vrolijke Vogels 2024 V 1 Pdf

Een verzameling van zeven vrolijke vogelpatronen! Haak een kleurrijke vogelparadijs met het unieke ijsvogeltje, exotische tropische papegaaien en de knusse Hollandse musjes. Nieuw is de kleine pimpelmees. Download nu de bundel en laat je inspireren door de schoonheid van de natuur!

EEN BUNDEL VAN 7 PATRONEN:

 • Diverse kleuren agapornis (lovebirds);
 • De mus;
 • De pimpelmees (nieuw);
 • Het ijsvogeltje;
 • Een parkiet;
 • De roodstaart papegaai;
 • Een geelkuif papegaai;
 • EXTRA BONUS : takken en blaadjes.

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Homemade Muffin (zie uitleg)

GROOTTE
Elke vogeltje wordt 5 cm groot.

 


Mini Kerstboom

Mini Kerstboom (NL)

Donuts

Donuts (NL)

Mini Kerstboom

Lampjes slinger (NL)

Volgt


Winter | haakbundel

Bundel 1 Winter 2024

EEN BUNDEL VAN 3 PATRONEN:

 • een pinguïn met oorwarmers;
 • een sneeuwklok popje;
 • een sneeuwpop met muts en sjaal.

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Homemade Muffin (zie uitleg)

GROOTTE
Elke buddy wordt 10 à 14 cm groot.


Ontdek mijn Nostalgie hoekje!

 

Mijn Nostalgie hoekje is een speciale plek op deze website waar ik mijn meest geliefde (oudere) haakpatronen deel. Hier bij Yummigurumi houd ik van vernieuwing, maar ik koester ook mijn roots. In het Nostalgie Hoekje vind je een selectie van mijn oudere haakpatronen in hun originele vorm, klaar om te downloaden en te haken zoals je gewend bent.

 

Of je nu een oude favoriet wilt herbeleven of op zoek bent naar een stukje Yummigurumi-geschiedenis, het Nostalgie Hoekje is de plek waar je moet zijn. Dus kijk lekker rond en laat je inspireren en haak met mij mee op een reis door de tijd. Ik kan niet wachten om samen herinneringen op te halen en jullie varianten  op mijn creaties te ontdekken!


Uitleg moeilijkheidsgraden van de patronen

Haakpatronen variëren in moeilijkheidsgraad, van beginner tot gevorderd. Omdat ik van heerlijke gerechten houd, heb ik mijn patronen niet beoordeeld met sterren, maar met namen van recepten.

Hier zijn drie niveaus haakpatronen:

1. Mug Cake (Makkelijk en Snel):
- Een eenvoudig haakpatroon perfect voor beginners. Het is duidelijk, bevat veel foto's en is simpel te haken zonder gedoe.

2. Homemade Muffins (Toegankelijk en met Variatie):
- De volgende stap in het haken, vergelijkbaar met het bakken van homemade muffins. Beetje jam erbij, wat rozijnen of chocolade en je krijgt al snel een andere muffin terwijl de basis hetzelfde is. Deze patronen zijn dat ook. Overzichtelijke onderdelen, voldoende foto's en iets meer uitdaging. En patronen waarmee je makkelijk zelf kan variëren. Ideaal voor wie vaardigheden wil uitbreiden zonder overweldigd te raken.

3. Vrolijke Regenboog Cake (Uitdagend):
- Ga voor de ultieme uitdaging. Een regenboogcake bestaat uit veel elementen en vrolijke lagen met kleurtjes. Elk onderdeel vergt geduld en  precisie. Aan het eind kost het je tijd en creativiteit om te komen tot een indrukwekkend resultaat. Ideaal voor wie vaardigheden wil uitbreiden en zichzelf wil uitdagen met nieuwe steken, veel kleurtjes en andere garens. Ook gebruik van andere materialen en versiering hoort bij dit niveau.

 

Populaire patronen op Ravelry