Patronen


Op dit moment ben ik mijn patronen aan het omzetten naar een nieuwe layout. Dit doe ik in een rustig tempo en ik wissel de nieuwe en oude patronen af.  Zoek je iets dat hier nog niet tussen staat? Kijk dan op mijn Ravelry pagina. Daar kan je alle gepubliceerde patronen vinden van voor 2022.

Haakpatronen variëren in moeilijkheidsgraad, van beginner tot gevorderd. Omdat ik van heerlijke gerechten houd, heb ik mijn patronen niet beoordeeld met sterren, maar met namen van recepten.

Hier zijn drie niveaus haakpatronen:

1. Mug Cake (Makkelijk en Snel):
- Een eenvoudig haakpatroon perfect voor beginners. Het is duidelijk, bevat veel foto's en is simpel te haken zonder gedoe.

2. Homemade Muffins (Toegankelijk en met Variatie):
- De volgende stap in het haken, vergelijkbaar met het bakken van homemade muffins. Beetje jam erbij, wat rozijnen of chocolade en je krijgt al snel een andere muffin terwijl de basis hetzelfde is. Deze patronen zijn dat ook. Overzichtelijke onderdelen, voldoende foto's en iets meer uitdaging. En patronen waarmee je makkelijk zelf kan variëren. Ideaal voor wie vaardigheden wil uitbreiden zonder overweldigd te raken.

3. Vrolijke Regenboog Cake (Uitdagend):
- Ga voor de ultieme uitdaging. Een regenboogcake bestaat uit veel elementen en vrolijke lagen met kleurtjes. Elk onderdeel vergt geduld en  precisie. Aan het eind kost het je tijd en creativiteit om te komen tot een indrukwekkend resultaat. Ideaal voor wie vaardigheden wil uitbreiden en zichzelf wil uitdagen met nieuwe steken, veel kleurtjes en andere garens. Ook gebruik van andere materialen en versiering hoort bij dit niveau.