Recente Blogposts

Olive en haar vriendje Alien | Blog 11

Op een zonnige middag in Pop Olive's gezellige slaapkamer, terwijl de zonnestralen speelden met haar haren, zat Pop Olive op haar bed en keek liefdevol naar haar blauwe alien-amigurumi.

"Je bent echt uniek, mijn kleine ruimtevriend," zei ze met een glimlach terwijl ze de amigurumi stevig omhelsde. "Samen hebben we al zoveel grappige avonturen beleefd."

De blauwe alien leek te glimlachen met zijn grote ogen terwijl hij dichter bij Pop Olive kroop. "Bliep blop," piepte hij, wat in hun geheime taal betekende: "Ik ben zo blij dat ik jouw intergalactische metgezel mag zijn."

Pop Olive lachte en knipoogde naar haar buitenaardse vriend. "Laten we dan een episch avontuur vastleggen op foto, zodat iedereen kan zien hoe geweldig we zijn samen!"

 

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

En zo, met hun harten vol vriendschap en hun geheime grapjes nog nagalmend in de lucht, poseerden Pop Olive en haar blauwe alien-amigurumi stralend voor de camera, vastbesloten om hun unieke band voor altijd te vereeuwigen.

(zomaar een verhaaltje voor amigurumimay op Instagram)

|| KOMT BINNENKORT ||

Pop Olive en Puck

Betaald Haak Patroon

Amigurumay - ontdek nieuwe ontwerpers! | Blog 10

De maand mei is een drukke maand op Instagram voor amigurumi haaksters en designers. Georganiseerd doorIlaria Caliri  bruist het deze maand van de creativiteit en schattige figuren op Instagram. 

Dit is het moment om nieuwe ontwerpers te ontdekken en te genieten van de wereld van amigurumi.

AmiguruMay is een maand vol inspiratie, waarbij elke dag nieuwe foto’s verschijnen, gebaseerd op elke dag een nieuw thema.

Rating: 5 sterren
1 stem

Het is een kans om je eigen creaties te delen en te genieten van het prachtige werk van anderen. Ik doe deze maand ook mee en geef je een kijkje in mijn wereld en die van Puck en Olive, mijn nieuwste ontwerp.

Het gaat niet alleen over het delen van schattige figuren, maar ook over het vormen van een gemeenschap van makers die elkaar inspireren en ondersteunen.

Dus terwijl jij scrolt door de feed van ontwerpers en haaksters, vergeet dan niet om de makers te steunen door hun werk te volgen, te reageren en te delen.

AmiguruMay is de perfecte gelegenheid om je horizon te verbreden en verrast te worden door het diverse talent in de amigurumi-wereld.

Wil je liever in het Nederlands meedoen? Alexa van Amilishly heeft de onderwerpen in het Nederlands vertaald. Deze vindt je op haar blog / events.

Ben je klaar om mee te doen? Laten we samen nieuwe vrienden maken en deelnemen aan AmiguruMay!

 

Vrolijke Vogeltjes

Gratis haakpatroon

Mijn website make-over avontuur | Blog 09


Gisteravond kreeg ik ineens een mega energieboost! Na een middagje stoeien met de website van een vriendin, kreeg ik plots een lumineus idee voor een nieuwe look.

 

Dus hop, samen met mijn dochter doken we in de wereld van lay-outs en kleurenpaletten. Het was een beetje als die kast opruimen waarbij je eerst alles eruit trekt. Superchaotisch! Maar uit die chaos ontstond langzaam maar zeker een plan. Drie uur lang hebben we zitten ontwerpen, en guess what? De website bleef gewoon online, dus je kunt al een glimp opvangen van de nieuwe kleuren.


Maar stay tuned, want binnenkort volgt de grote onthulling van mijn spiksplinternieuwe look!

 

Desktop-Bunnies

Gratis haakpatroon

Het nadeel van zo'n energiek avondje? Nou, laten we zeggen dat ik nog een uur lang lag te stuiteren in bed. Zelfs mijn normale focus op mijn leesboek was ver te zoeken. Maar hey, ik neem dat graag voor lief als het betekent dat ik een stap dichter bij mijn droomwebsite ben gekomen!

Rating: 5 sterren
1 stem

Nog niet genoeg van mij gehad??