
Welkom terug in de haakkeuken!
Vandaag serveren we een echte topper van de kaart: de magische ring – het luchtige maar stevige begin van elk amigurumi meesterwerk.
Zie het als de bodem (of topping) van je haakwerk: zacht, veerkrachtig en zonder gat in het midden (jawel, we maken een gevulde versie van de donut 😉).
Vandaag leer je drie manieren om je ring perfect rond én sluitend te krijgen, zodat je creatie straks niet alleen stevig staat, maar ook nog eens om op te eten is (figuurlijk dan, hé).
Dus trek je haaknaald uit de kast en strooi vulling over je werkplek, en donut worry - ik help je er door heen!



Hopelijk smaakte deze ronde tip naar meer!
Laat me weten hoe jij je magische ring het liefst haakt: met de klassieke twist, een aangepaste techniek, of toch gewoon lekker old school?
Deel jouw startmomentjes met de hashtag #yummigurumi en inspireer andere haakchefs in spé.
Volgende week op het menu:
Onzichtbaar minderen – zonder sporen achter te laten (ja, echt!)
Tot dan en zoals altijd:
Bon appétit, haakchef!
Liefs,
Yvette – Yummigurumi
Reactie plaatsen
Reacties