Inspiratie voor Pasen

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 11:53

Nog vijftien dagen en dan is het alweer pasen. Dus als je nog geen lente gevoel in huis hebt gehaald heb ik hier voor je een paar snelle projecten. Het zijn gratis haakpatroonjes om een echt lente gevoel te krijgen. 

Bloemenslinger

Ik begin met mijn favoriete bloemenslinger. Dit is een gratis patroon van Fransje die alleen patronen deelt via instagram en facebook. (al heeft ze sinds kort wel een website voor haar kooppatronen.) Ze heeft een aantal leuke gratis patronen, maar misschien ken je haar van de gehaakte slingers en ballonen. Zij heeft ook deze bloemenslinger ontworpen.

 Hier vind je haar patroon

Haaseitjes

Op instagram is nog steeds favoriet rond Pasen het patroon van Lalaylaland. zij heeft enkele jaren gelden al deze leuke eitjes met haasoortjes. Dat patroon vind je op instagram en is dus gratis. Ook dit patroon heb ik al vele malen gehaakt. zie hiernaast de foto van dit patroon >>>

Tractatiezakje

En tot slot heb ik uiteraard ook eigen patronen ontworpen met thema Pasen.

<<< Denk aan dit tractatie zakje waar je paaseitejs in kunt verzamelen die je hebt gevonden. 

Hopelijk heb ik je weer wat inspiratie gegeven om te gaan haken. 

Ik wens jullie allemaal fijne voorbereiding op Pasen!!

Update : 15 maart 2024

En tot slot nog een actueel toetje. Ik heb vandaag een patroon gehaakt van Leijns creative greenhouse. Zij haken heel veel bloemen. En op Instagram kon ik een mini pakketje bestellen met een mini vaasje. Weten hoe ik het vond om dit te haken? Lees mijn Instagram bericht hierover.

 

meer info over deze bloemen vind je op deze website