Maak kennis met Lola | avonturen #4

Gepubliceerd op 4 juni 2024 om 08:39
Rating: 0 sterren
0 stemmen

Hoi! Mijn naam is Lola. Mijn ontwerper, Yvette, heeft me met veel liefde en geduld gemaakt. Ik mocht mee met Yummigurumi op vakantie naar Oostenrijk. Super spannend!
Het is hier werkelijk betoverend. De bergen hier zijn hoog, groen en soms zelfs nog met sneeuw. En de frisse lucht voelt heerlijk op mijn gezicht. Elke ochtend word ik wakker met het licht dat door de gordijnen piept, en ik kan niet wachten om de dag te beginnen.

Vandaag ben ik op avontuur gegaan in een klein dorpje tussen de hoge bergen. De huizen hier zijn zo charmant met hun houten gevels en bloembakken vol rode bloemen. Terwijl ik door de straatjes dwaal, voel ik me net een echte ontdekkingsreiziger.

Onderweg kom ik langs een klein bakkertje. De geuren van verse broodjes en gebakjes laten mijn mond wateren. Ik besluit een pauze te nemen bij een klein café waar ik geniet van een heerlijke apfelstrudel en een kopje warme thee. Het is de perfecte traktatie na een ochtend wandelen. 

Na mijn pauze vervolg ik mijn wandeling en kom ik bij een prachtig meer. Het water is zo helder dat ik de stenen op de bodem kan zien liggen. En koud dat het water is! Ik zoek een rustig plekje aan de rand en geniet van het uitzicht. De zon glinstert op het wateroppervlak en het geluid van vogels die fluiten maakt het plaatje compleet.

Aan het eind van de dag keer ik terug naar mijn knusse vakantiewoning. Ik kan niet wachten om Yummigurumi te vertellen over mijn avonturen en de prachtige plekken die ik heb ontdekt. Terwijl ik in mijn zachte bedje kruip, droom ik al over de nieuwe kledingstukken die Yummigurumi voor mij en mijn vriendinnen aan het ontwerpen is.

Oostenrijk is werkelijk een magische plek, en ik ben zo dankbaar dat ik deze reis mag maken. Elke dag brengt nieuwe verrassingen. Ik kan niet wachten om te zien wat morgen brengt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.